ХХХ ОТКРЫТЫЙ ВСЕУКРАИНСКИЙ ЮНОШЕСКИЙ ТУРНИР ПО ДЗЮДО

24 березня в Дніпрі відбувся ювілейний ХХХ Відкритий Всеукраїнський юнацький турнір з дзюдо «Меморіал Івана Прищепи».

Меморіал Івана Прищепи – це найбільші юнацькі старти, які щорічно проходять за підтримки Фонду Мірозданіє, який традиційно допомагає Федерації в організації та проведенні даного масштабного турніру.

Цього разу даний Турнір зібрав 200 учасників з 11 регіонів України, а також Грузії, Туреччини та Азербайджану. Це рекордна кількість хлопців за всю історію проведення. За медалі та цінні призи від Фонду боролися спортсмени 13 – 15 років.

Цей рік не став винятком, і дані ювілейні змагання проходили у великому і комфортабельному залі «Олімпія +», з орендою якого Федерації допоміг Фонд Мірозданіє. Крім цього Фондом були закуплені нагороди для спортсменів і надана інформаційно-рекламна підтримка заходу.

Приємним сюрпризом для всіх учасників і гостей стала поява одного з найпопулярніших дзюдоїстів України – Георгія Зантарая. Він приїхав в Дніпро в якості почесного гостя на запрошення віце-президента ФДУ, президента Федерації дзюдо Дніпропетровської області Михайла Кошляка.

Заходьте і підписуйтесь на наш Ютуб-канал http://youtube.com/c/ФондМироздание, а також на наші сторінки в Facebook https://www.facebook.com/mirozdanie/ і Instagram https://www.instagram.com/mirozdanie_fond/, де ви зможете подивитися відео і фото репортажі не тільки цього, а й багатьох інших проектів нашого Фонду.