III ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР СЕРЕД ДІВЧАТ "УКРАЇНКА"

Турнір серед дівчат «Українка», що дебютував у 2016 році є постійним проектом партнера нашого Фонду - Дніпропетровської обласної федерації дзюдо!

Як завжди в останню суботу осені місто Дніпро з честю прийняв у себе вже третій турнір всеукраїнського масштабу! У цей день двері комфортабельного залу «Олімпія +» були гостинно відкриті для практично трьох сотень учасниць - юних спортсменок з усієї України.

Цього разу всіх золотих медалісток турніру очікували особливі призи від Фонду Мірозданіє, а саме подарункові сертифікати на придбання спортивних товарів. Завдяки Фонду турнір пройшов в сучасному залі «Олімпія +», була надана інформаційно-рекламна підтримка, закуплені нагороди, забезпечена безпека та медичний супровід заходу.

Особливим гостем турніру стала найтитулованіша українська дзюдоїстка, Чемпіонка світу та Європи Дар’я Білодід.

Ми дуже пишаємося нашими Українками - так тримати!

Заходьте і підписуйтесь на наш Ютуб-канал http://youtube.com/c/ФондМироздание, а також на наші сторінки в Facebook https://www.facebook.com/mirozdanie/ і Instagram https://www.instagram.com/mirozdanie_fond/, де ви зможете подивитися відео і фото репортажі не тільки цього, а й багатьох інших проектів нашого Фонду.